Update i.v.m. het Covid-19 virus
Door het steeds verder afnemen van de maatregelen omtrent Covid-19 zijn wij blij te kunnen vermelden dat de Zeil-3-daagse 2022 weer georganiseerd kan worden. Mochten de maatregelen toch nog aangescherpt worden of veranderen er andere dingen in het programma, dan zullen we dit vermelden op de site. Houd deze dus goed in de gaten voor de laatste updates, en hopelijk tot bij de Zeil-3-daagse! (21-02).
Met vriendelijke groet,
De organisatie van de Zeil-3-daagse 2022.

 

Ook dit jaar vindt de Zeil-3-daagse weer plaats. Dit zijn 3 dagen vol met spellen, zeilen, roeien,… kortom ‘als het maar op het water is’. De Zeil-3- daagse is bedoeld voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar die op een leuke manier op het water bezig willen zijn. Dit jaar zal het plaatsvinden van donderdag 26 mei 2022 tot en met zaterdag 28 mei 2022. Onder begeleiding van ervaren instructeurs zullen zij op de Mookse Plassen in zogenaamde Lelievletjes de beginselen van het zeilen, roeien en knopen leren.

Via onderstaande buttons kun je meer informatie vinden over de Zeil-3-daagse. Ook kun je jezelf via deze weg aanmelden. Voor vragen en/of opmerkingen over de Zeil-3-daagse kun je een mail sturen naar info@zvcanisius.nl of bellen naar 06-25377629.

 

Button Informatie

Button AanmeldenButton Sfeerimpressie