Vanwege het 60-jarig bestaan van zeeverkenners Canisius organiseren wij een reünie voor alle oud leden! De reünie is op zaterdag 16 september van 14:00 tot 21:00. Het programma start om 15.00 uur, en omvat een Zeeverkenners Canisius Regatta, een kookworkshop met unieke zeeverkenners-recepten, een foto- en videoruimte, een maaltijd met live muziek met meezingers van de Hasj-blues tot Het Regent Zonnestralen. In de foto- en videoruimte kun je foto’s uit de oude doos bekijken uit  ons archief. Maar we zijn ook benieuwd naar jouw beeldmateriaal; neem vooral je fotoalbums mee. Er staat ook een beamer klaar waarmee je vanaf je eigen gegevensdrager jouw foto’s of video’s kunt delen met je jaargenoten. 

Aanmelden voor het jubileum kan via deze link: 60-jarig jubileum – Zeeverkenners Canisius (zvcanisius.nl) . Deelname kost € 55,00. Daarin is inbegrepen een maaltijd incl. drie drankjes. 

Speciaal voor het jubileum hebben wij een webshop in het leven geroepen. We hebben hier de meest prachtige artikelen en ervaringen te koop. Het opgehaalde geld zal gebruikt worden voor het onderhoud van ons wachtschip de Wildevear II. De webshop is te vinden in de menubalk hierboven.Ook de verkenners hebben hard meegeholpen met de webshop. Zo hebben we een paar weken geleden apenvuistjes gemaakt. Ze hebben hard hun best gedaan, en dat is te zien in de kwaliteit. Ze zijn nu te koop op de webshop!!!